Aura Soma

Barvna terapija za dušo.

7 ENERGIJSKIH CENTROV - 7 PODROČIJ ŽIVLJENJA

Aktivacija sedmih najpomembnejših energijskih centrov z namenom harmonizacije vseh področih vašega življenja. Če želite prebuditi moč obilja na vseh področjih, je Aura Soma masaža prav tisto, kar iščete!

Aura Soma barvna terapija

Aura-Soma − Your are the colors you choose − Vicky Wall, ustanoviteljica sistema Aura Soma

Aura-Soma je barvna terapija, namenjena naši osebnostni in duhovni rasti. Je sistem, preko katerega se zrcalijo naša resnična narava, darovi in talenti, naše resnične potrebe. Hkrati je to energijski sistem vibracijske medicine, ki nam ponuja energijske esence kot podporo na naši poti rasti.

Sistem Aura-Soma je povsem nevsiljiv in naraven, predvsem pa izraža izjemno moč in zavedanje. Tako le redkokdo, ko je postavljen pred celotno kolekcijo nekaj več kot sto ekvilibrium stekleničk, ostane ravnodušen. Sistem Aura-Some namreč sestavlja nekaj več kot 100 barvnih ekvilibrium stekleničk, ki so srce Aura-Some. Vsaka steklenička je oštevilčena in se v barvni kombinaciji in notranji sestavi razlikuje od drugih. Vsaka od stekleničk izraža svoje sporočilo in področje delovanja. Stekleničke delujejo na več nivojih hkrati, vse pa z namenom prebujanja našega najglobljega bitja. Ekvilibrium stekleničke govorijo svoj jezik, ki ga vsakdo zaznava, četudi le na podzavestnem nivoju. Tiste stekleničke, ki nam najmočneje govorijo oz. nas pritegnejo, so tiste, ki izražajo naše trenutno stanje, potrebe ali želje. Stekleničke zrcalijo našo pravo naravo.

V času razvoja sistema Aura-Soma so se začele izrisovati izjemne vzporednice tega sistema z ostalimi znanji, tj. astrologije, kabale, numerologije, kristaloterapije, barvne terapije … Tako resnično razumevanje tega sistema in znanja, ki se skriva za njim, odkrije hkratno razumevanje vseh teh ved, predvsem pa poda mnogo globlji vpogled v naravo našega bivanja in zakone človeškega življenja. Odpre horizont dojemanja hologramske matrice, v kateri se nahajamo.

Aura Soma v praksi

Osebne izkušnje mnogih, ki pri svojem delu uporabljajo sistem Aura-Soma, vedno znova potrdijo isto zgodbo. Aura-Soma je izjemno močno orodje, ki nas podpira tako v našem terapevtskem delu kot tudi situacijah vsakdanjega življenja. Delo z ekvilibrium stekleničkami ustvarja izjemne premike na vseh nivojih naše zavesti in nas vodi v notranjo aktivacijo našega pravega božanskega potenciala. Obenem pa pomandri in kvintesence ustvarjajo izjemne podporne energije, ki nas spremljajo kot angeli varuhi na poti naše transformacije. Vsak izdelek Aura-Some je pravzaprav energija določenega angela, mojstra ali vrline v obliki esence. Ko ta esenca pride v stik z našim energetskim poljem, ga preobrazi, prečisti in vzpostavi globlje ravnovesje. Lepota tega sistema je tudi v tem, da v naše največje dobro deluje na vseh nivojih hkrati. Ko povabimo energije sistema Aura-Soma v naše življenje, resnično stopimo na nov nivo bivanja.

Zgodovina in nastanek barvne terapije Aura Soma

Aura-Soma je barvni sistem terapije, ki ga je ustvarila Angležinja Vicky Wall. Vicky Wall je bila že od malih nog intuitivno zelo odprta in je tako imela vpogled tudi v druge svetove oz. ravni zavedanja. Narava in vse povezano z njo je bila njena velika strast. Njen prvi učitelj je bil njen oče, ki je bil prav tako izjemno občutljiv in povezan z rastlinskim in mineralnim kraljestvom. Aura-Soma se je rodila leta 1984 kot rezultat vizij, ki jih je v svojih meditacijah redno prejemala Vicky Wall.

Vicky je bila takrat stara 66 let in slepa. Rojstvo prvih stekleničk Aura-Some je Vicky opisovala kot močno vodstvo, ki je vodilo njene roke in ustvarjalo kombinacije plasti barv in najnaravnejših sestavin, kar jih je bilo moč najti. Preko nje so bili tako ustvarjeni čudoviti barvni dragulji oz. ekvilibrium stekleničke, katerih pa Vicky ni imela moč videti. Videla je le njihovo auro in čutila njihovo moč. Pot razvoja sistema Aura-Some se je začela takoj, ko so bile prve stekleničke ustvarjene. Vicky je začela povezovati barvo avre, ki jo je videla pri človeku, z barvo stekleničke, ki jo je ta človek izbral. Stekleničke, ki so jih ljudje izbirali, so namreč odražale barvo njihove avre. Nekaj let intenzivnega analitičnega pristopa je podalo odgovore na vsa vprašanja delovanja in pomenov stekleničk. K vsaki ekvilibrium steklenički je tako sodil opis, delovanje in uporaba. Vicky je potrdila, da vsaka barva govori svoj jezik. Leta 1984 je Vicky spoznala Mikea Bootha, ki je postal njen tesen prijatelj in sodelavec. Pred svojo smrtjo je Vicky celoten sistem Aura-Some predala Mikeu v nadaljnje vodenje in razvoj. Mike je sedaj direktor akademije ASIACT iz Anglije.

Začetni skromni koraki sistema Aura-Soma so ustvarili temelje za izjemno barvno terapijo, ki je obšla ves svet. Danes je sistem Aura-Soma poznan in razširjen po vsem svetu. Največja čarobnost sistema Aura-Soma je prav njegov nenehen razvoj. Vsaka nova ekvilibrium steklenička prinese v našo realnost bivanja novo sporočilo in znanje, ki pripomore k nadaljnjemu razvoju zavesti na globalni ravni.

ARCHANGELOI

1OGLED CELOTNEGA KOMPLETA

Esence ArhAngeloi so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Kot duhovi ognja iz duhovne hierarhije nam lahko pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev, in prebudimo speča semena, ki so pomembna za uresničitev višjega načrta na zemlji. Vsaka izmed esenc deluje na energijskem polju individualne osebe, zato teh esenc ne uporablja več ljudi hkrati.

7 ENERGIJSKIH CENTROV - 7 PODROČIJ ŽIVLJENJA

Aktivacija sedmih najpomembnejših energijskih centrov z namenom harmonizacije vseh področih vašega življenja. Če želite prebuditi moč obilja na vseh področjih, je Aura Soma masaža prav tisto, kar iščete!

Aura Soma svetovanje & Naročilo izdekov

Obiščite našo spletno trgovino www.trgovina.intuicija.si/aurasoma ali pa se oglasite na naši lokaciji v Ljubljani (Šola Intuicije™, Tbilisijska 83a Ljubljana - po predhodnem dogovoru). Svetovanja prav tako potekaj le po predhodnem dogovoru.