Teja Melinc

Aura Soma® terapevtka, ustanoviteljica Šole Intuicija™, ustanoviteljica Lemurian Light Healing™ tehnike

7 ENERGIJSKIH CENTROV - 7 PODROČIJ ŽIVLJENJA

Aktivacija sedmih najpomembnejših energijskih centrov z namenom harmonizacije vseh področih vašega življenja. Če želite prebuditi moč obilja na vseh področjih, je Aura Soma masaža prav tisto, kar iščete!

IMG_0165b2Teja Melinc je dobro poznana in priznana učiteljica s področja osebnostne in duhovne rasti, ustanoviteljica priznane duhovne šole Šole Intuicija™  in novodobne duhovne tehnike Lemurian Light Healing™. Teja je deluje kot intuitivna svetovalka, medij, barvna Aura Soma svetovalka, ter mentor mnogim duhovnim učiteljem in terapevtom. 

Teja je s svojo potjo poučevanja je pričela pred dobrim desetletjem. S svojim delom se je v slovenskem prostoru najprej predstavila kot medij, kjer je v okviru najrazličnejših televizijskih in radijskih oddaj, ter intervjujev za znane slovenske medije predstavila duhovni pogled na umiranje, smrt in življenje po življenju. Kot prva je tako slovenski javnosti predstavila področje posmrtne komunikacije, medijstva in izjemne moči intuicije. Slovenski javnosti je razkrila svoje izjemne izkušnje posmrtne komunikacije in močnega daru intuicije, ki sta ju spremljala že od otroštva.

S pomočjo daru intuicije je Teja v preteklosti pomagala mnogim na njihovi življenjski poti in razpotjih. Slovenska javnost jo je spoznala kot duhovnega medija in intuitivno svetovalko, skozi leta pa se je uveljavila tudi kot zelo priznana duhovna mentorica in učiteljica.

V prelomnem letu 2012 je Teja ustanovila tudi založbo Annai Publishing, ki se ukvarja z izdajo duhovne literature ter organizacijo dogodkov mendarodnih avtorjev in predavateljev. Teja deluje tako doma kot v tujini. Poleg rednega vodenja tečajev in individualnih svetovanj, pa je tudi v vlogi mentorja mnogim novim duhovnim učiteljem in terapevtom. Vsako leto pod okriljem Šole Intuicija nastajajo novi izobraževalni tečaji, kot odgovor na potrebe hitro spreminjajočega se časa. V letu 2015 je Šola Intuicije doživela svojo idejno prenovo in se razširila tudi na t.i. spletno šolo. V letu 2016 pa se šola s svojimi programi širi preko slovenskih meja v tujino.

Po dobrem desetletju delovanja se Tejino delo usmerja predvsem v duhovno prebujanje posameznikov in njihovega resničnega potenciala.

Teja namreč verjame, da ima vsakdo izmed nas posebno poslanstvo, t.i. klic duše. V svojem delu tako posameznikom pomaga ne le prisluhniti temu klicu, temveč deluje tudi v vlogi mentorja posameznikom, ki so pripravljeni zavestno spreminajti svet. Tako se pod njenim mentorskim vodstvom rojeva nova generacija duhovnih učiteljev in duhovnih terapevtov. Teja pravi, da je njena vloga biti vodnik bodočim duhovnim učiteljem; k njej pridejo tisti, ki so poklicani pomagati našemu planetu v trenutnih časih izjemnega duhovnega prebujenja. S tem namenom je oblikovala ekskluziven avtorski program Posel Prihodnosti, kjer združuje vsa svoja znanja in dolgoletne izkušnje s področja dela na področju osebnostne in duhovne rasti.

Tejina vizija je širiti svoje poslanstvo tudi preko slovenskih meja v svet. Teja zase verjame, da je le ena izmed mnogih duš, ki so se rodile v ta čas in prostor s prav posebnim namenom pomoči in podpore temu svetu v novo, razsvetljeno prihodnost.

Avtorski izobraževalni programi

Teja Melinc je okviru svojega poglobljenega študija in dolgoletnih izkušenj razvila izjemno kvalitetne avtorske izobraževalne programe namenjene osebnostno-duhovni rasti in razvoju. Njeno delo temelji na dolgoletnem študiju različnih vsebin s področja psihologije, filozofije, osebnostne rasti ter ezoterične literature vzhoda. Teja je od nekdaj rada raziskovala različne učitelje vzhoda, pri čemer je prav mojster Yogananda tisti, ki je najglobje spregovoril njeni duši. Redno se tudi udeležuje izobraževanj z izjemnim Foster Perryjem, šamanskim zdravilcem in svetovnim popotnikom. Na svoji življenjski poti je popolnoma predana nenehnemu učenju in poučevanju.

V kreaciji in vodenju programov Tejo vodi globoka inspiracija, saj je vsako srečanje in vsak program, ne glede na njegovo programsko zasnovo, vedno neponovljiva in enkratna izkušnja za vse udeležene. Dar intuicije Teji omogoča, da je v nenehnem stiku z višjo ravnjo bivanja, z duhovno esenco vsega, kar je. V svojem delu govori iz duše, naravnost duši posameznika. To je tisto, kar ljudje začutijo v njenem delu, in to je tisto, zaradi česar se mnogi vedno znova vračajo. Poleg licenčnih avtorskih programov se Teja ukvarja tudi z barvno terapijo Aura-Soma™ in intuitivnimi svetovanji posameznikom in podjetjem.

Teja je v okviru svojega dela razvila naslednje šole s pripadajočimi avtorskimi programi:
Lemurian Light Healing™
Angelska Intuicija™– certifikat tehnike intuitivnega svetovanja™
Šola Arhetipov™ – Arhetipi Nove Dobe 1., 2., in 3. stopnja ter tečaja za arh. svetovalca in učitelja arhetipov
Program Sveta Poroka – Triologija tečajev Notranjega Otroka, Božanske Ženske & Božanske Moške esence

Redno tudi vodi meditacije Aktivacije Lemurijskih Portalov in dela z najčistejšo Lemurijsko zavestjo, ki služi kot vodstvo in opora človeštvu ob prehodu v Novo Dobo. Njeno delo je povsem vodeno s strani razsvetljene lemurijske civilizacije, velike Bele Bratovščine ter širše galaktične družine, s ciljem popeljati naš planet v dobo razsvetljenja.

Barvno svetovanje Aura Soma pri Teji Melinc

Če želite povsem unikatno, individualno in resnično globoko izkušnjo, toplo vabljeni! Teja je dobro poznana po svojem daru intuicije in tako je tudi barvno svetovanje vedno zelo intuitivno obarvano, dotakne se direktno vas, vaše življenjske zgodbe, vaših osebnih darov, izzivov in lekcij. Teja se v okviru Aura Soma svetovanja na intuitivni ravni poveže s stekleničkami, ki ste jih izbrali, ter vam prevede tista sporočila, zgodbe ali informacije, ki jih imate shranjene na najglobjih energijskih ravneh. S pomočjo daru intuicije Teja dostopa do narazličnejših energijskih ravni in plasti, vse do vašega dušnega akaškega nivoja. Tovrstno svetovanje vam bo resnično razkrilo povsem novo perspektivo vašega življenja.

Preko Aura Soma svetovanja boste tako prejeli intenziven vpogled v barvno strukturo vaše duše in osebnosti, ter vaše življenjske poti. Tako se preko svetovanja razkrije tako vaše višje duhovno poslanstvo, torej osnovna vizija vaše duše, kot tudi vaše življenjsko poslanstvo v tem življenju. Samo svetovanje se osredotoča predvsem na trenutno obdobje, v katerem se nahajate, na morebitne izzive, darove in skrite potenciale, ki ste jih morda spregledali. Po samem svetovanju boste odšli z novim občutkom smisla, smeri, globine in razumevanja svoje življenjske poti. Hkrati pa boste prejeli tudi povsem konkretna orodja, s pomočjo katerih boste lahko naredili resnične življenjske premike.

Prijave: Info@AuraSoma.si ali Teja@Intuicija.si

ARCHANGELOI

1OGLED CELOTNEGA KOMPLETA

Esence ArhAngeloi so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Kot duhovi ognja iz duhovne hierarhije nam lahko pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev, in prebudimo speča semena, ki so pomembna za uresničitev višjega načrta na zemlji. Vsaka izmed esenc deluje na energijskem polju individualne osebe, zato teh esenc ne uporablja več ljudi hkrati.

7 ENERGIJSKIH CENTROV - 7 PODROČIJ ŽIVLJENJA

Aktivacija sedmih najpomembnejših energijskih centrov z namenom harmonizacije vseh področih vašega življenja. Če želite prebuditi moč obilja na vseh področjih, je Aura Soma masaža prav tisto, kar iščete!

Aura Soma svetovanje & Naročilo izdekov

Obiščite našo spletno trgovino www.trgovina.intuicija.si/aurasoma ali pa se oglasite na naši lokaciji v Ljubljani (Šola Intuicije™, Tbilisijska 83a Ljubljana - po predhodnem dogovoru). Svetovanja prav tako potekaj le po predhodnem dogovoru.