Aura Soma Svetovanje

Barvna terapija, preko katere se zrcalijo barve vaše duše.

7 ENERGIJSKIH CENTROV - 7 PODROČIJ ŽIVLJENJA

Aktivacija sedmih najpomembnejših energijskih centrov z namenom harmonizacije vseh področih vašega življenja. Če želite prebuditi moč obilja na vseh področjih, je Aura Soma masaža prav tisto, kar iščete!

Aura Soma barvna terapija

Svetovanje Aura-Soma je posebna tehnika barvne terapije, ki na podlagi vibracijske medicine razkrije vse naše darove in izzive, naloge, ki so pred nami in naše dejansko življenjsko poslantvo. Aura-Soma je pravzaprav sistem barvne vibracijske terapije, ki nas na nežen, neinvaziven način vodi k našim resničnim energijam, k naši resnični esenci. Ekvilibrium stekleničke so barvni dragulji, ki razkrijejo odtenke naše duše. Z izbiro barvnih stekleničk se sistematično pokaže naša dušna pot, vse naše lekcije, izzivi, darovi in naloge. V okviru barvnega svetovanja Aura-Soma izberemo štiri ekvilibrium stekleničke, ki razkrijejo našo dušno pot. Z barvno analizo lahko razberemo duhovno poslanstvo posameznika kot tudi njegovo osebnostno vlogo v tem življenju (izbira arhetipskih energij). Ekvilibriumi razkrijejo naše darove in izzive ter nam pokažejo pot realizacije našega polnega potenciala. Z izbiro stekleničk lahko vidimo tudi najvišji duhovni potencial posameznika, njegov ultimativni življenjski cilj oz. namen.

Kdaj je tovrsto svetovanje priporočljivo?

To svetovanje je pravzaprav priporočljivo kadarkoli. Je čudovita oblika samospoznavanja, odkrivanja svojega poslanstva in svojih darov. Hkrati nam kaže pot razvoja naše osebnosti in duše ter napredek na različnih življenjskih področjih. Sistem ekvlibrium stekleničk deluje holistično in zavzema vsa življenjska področja.
Aura-Soma je čudovit sistem, ki nas intenzivno podpre na poti naše samorealizacije. Ker uporaba Aura-Soma izdelkov na eni strani aktivira naše resnične energije, nam hkrati pomaga, da presežemo vse svoje omejitve in izzive. Aura-Soma nam tako ponudi tisto energijo, ki jo potrebujemo, da bi realizirali svoj polni potencial. Aura-Soma spregovori neposredno nam, naši lastni duši in nas popelje po naši unikatni poti.

Kaj lahko pričakujete v okviru svetovanja?

V okviru svetovanja lahko pričakujete uro prijetnega, sproščenega pogovora, v kateri bo vaša terapevtka Aura-Soma, Teja Melinc s pomočjo barvne analize in svojih duhovnih uvidov interpretirala vašo lastno unikatno barvno kodo. Seznanili se boste z vsem tistim, kar ste nekako že vedeli v sebi, a bo tokrat tako jasno osvetljeno, da tega ne boste več mogli spregledati. Hkrati se boste soočili tudi z morebitnimi darovi in izzivi, ki se jih niste zavedali. Preko svetovanja boste popeljani na potovanje k sebi, k svoji lastni duši. Spomnili se boste, s kakšnim namenom ste prišli na ta svet in kakšen je globlji namen vseh vaših življenjskih situacij. Hkrati boste pridobili orodja realizacije vaših želenih ciljev. Po svetovanju oz. barvni analizi preko sistema Aura-Soma boste domov odnesli svoje izbrane izdelke Aura-Some. Ti izdelki bodo delovali kot podporne energijske esence na vaši zastavljeni poti.

Prispevek, termini in prijave

Cena za 60-minutno svetovanje … 100 eur (brez stekleničke)
Svetovanje + 1 steklenička = 100 eur + 37 eur = 137 eur 
Svetovanje + 4 stekleničke = 100 eur + 148 eur = 228 eur 
Svetovanje + 4 stekleničke + pomander + kvintesenca = 100 eur + 148 eur + 33 eur + 33 eur = 314 eur – 10% = 282 eur
Prijava in rezervacija termina: Info@AuraSoma.si ali Teja@Intuicija.si

ARCHANGELOI

1OGLED CELOTNEGA KOMPLETA

Esence ArhAngeloi so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Kot duhovi ognja iz duhovne hierarhije nam lahko pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev, in prebudimo speča semena, ki so pomembna za uresničitev višjega načrta na zemlji. Vsaka izmed esenc deluje na energijskem polju individualne osebe, zato teh esenc ne uporablja več ljudi hkrati.

BARVNA TERAPIJA ZA DUŠO

S pomočjo Aura Soma barvne terapije boste prepoznali, kdo resnično ste na globji, dušni ravni. Prejeli boste jasen uvid v naravo vaših spečih darov in načinov, kako le-te prebuditi. Preko barv se zrcali vaše resnično življenjsko poslanstvo in tako boste z uporabo energijskih Aura Soma stekleničk prejeli intenzivno energijsko aktivacijo vašega resničnega namena.

Aura Soma svetovanje & Naročilo izdekov

Obiščite našo spletno trgovino www.trgovina.intuicija.si/aurasoma ali pa se oglasite na naši lokaciji v Ljubljani (Šola Intuicije™, Tbilisijska 83a Ljubljana - po predhodnem dogovoru). Svetovanja prav tako potekaj le po predhodnem dogovoru.